Ayla Tek Part Full İzle Fragman

Yorum Yaz (0 Yorum)
Ayla Tek Part Full İzle Fragman özeti:

Ülkemizin Oscar adaylığı hususundaki ilk ciddi unsuru olarak görülen, ancak maalesef bu umudu kısa bir süre önce tükenmek zorunda kalan Ayla; izleyiciyi bir yandan 1950’li yılların hep yâd edilen o naif dünyasına sürüklerken, diğer yandan da Kore Savaşı objektifinden Türk askerinin çetin mücadelesine tanıklık etmeye davet ediyor. Sinema salonlarının birçoğunda, aynı anda dört ile yediaralığındaki sayılarla farklı salonlarda dahi kapalı gişe oynadığına şahit olduğumuz Ayla; vizyonda kalma süresi bakımından da standardın çok üzerinde bir zaman dilimine yayılacak gibi görünüyor.

Ayla film izle gibi tavsiyelere sürekli rastlamak mümkün olmakta iken,  Avrupa ülkelerinde de başta gurbetçi Türklerin yaşadığı; Almanya, Hollanda ve Belçika gibi ülkeler olmak üzere birçok kentte gösterime giren ve oralarda da aynı başarıyı sürdürdüğü gözlenen Ayla; ABD desteği de alarak, özellikle savaş sahnelerinde dönemin orijinal araç ve teçhizat yapısını bire bir yansıtmayı da başarıyor. Oyunculuklar konusunda, söyleyecek pek bir söz bırakmamak ile birlikte; sadece filmin başlarında, İsmail Hacıoğlu’nun film atmosferi eşliğinde niçin başrol olarak tercih edildiğini sorgulamak mümkün olurken, filmin birkaç sahne sonrasında, bu sorgu da İsmail Hacıoğlu’nun kaliteli oyunculuğu ve filmin sizi kendisine çekerek her detayı kolayca alıştırması sonucunda ortadan kalkıyor. Yani, Ayla filmi full izle dersek yeridir!

2017 Ayla izle yorumları ile gündeme ayrı bir damga vurmakta ve uzun bir süre daha konuşulmaya devam edecek gibi de görünmektedir.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen