Dolu Dolu Bitmeyecek Dakikalar

Yorum Yaz (0 Yorum)
Dolu Dolu Bitmeyecek Dakikalar özeti:

Araştırmalar kişinin bir ürüne sahip olmaktansa bir etkinliğe katılarak ya da bir hizmet alarak mutluluk endeksini çok daha hızlı yükselttiğini ortaya çıkarıyor. Yani keyif alacağınız anları çoğaltmak eşya sahibi olmaktan çok daha avantajlı. Üstelik internet çağı sağ olsun eşya sahibi olmaktan çok daha ekonomik. Malum film izlemeyi sevmeyen yoktur. Romantik komedi sevmiyorsanız bilim kurgu filmlerine bayılabilirsiniz mesela. Herkesin zevkine uygun bir tür içerdiği için de kitlelerin ortak eğlence kaynağıdır sinemalar.

E tabi bu işin bir de ekonomik boyutu var. Sinema sektörünün son zamanlarda en çok eleştiri toplayan yönlerinden biri tekelleşen sinema salonları ve bunu takiben yükselen fiyatlar. Tabi bir de saatler süren film öncesi reklamları. Sinema salonları bu probleme bir çözüm bulmadıkları için de sanatseverler çeşitli alternatiflere yönelmek zorunda kaldılar. DVD satın alma ya da internetten indirme gibi, ama bu çözümler de pratik olmaktan oldukça uzaktı. Aklına estiği anda bir film seçip izleyemiyordun. Eğer DVD almaya karar verdiysen önce bir kitapçıya gidilecek.

İzlenmek istenen filmin DVD’si çıktı mı diye bakılacak, çıktıysa satın alınacak, eve gelinecek, film izlenecek. Hızın hayatımızın merkezinde yer aldığı düşünülürse insan bütün bu angaryaları yapmamak adına yerli film izlemekten vazgeçebilir alimallah. İnternetten indirmeye karar verdiyseniz yine benzer problemler. Bir kere adil kullanım kotanız can çekişecek, saatler süren bir film indirme süreci sonunda hala o filmi izlemek istiyorsanız ekran başına kurulabilirsiniz.

Film Keyfinin En Pratik Versiyonu

Son zamanlarda ortalığı kasıp kavuran online film izleme siteleri bütün bu zaman ve enerji kaybını ortadan kaldırıyor. Üstelik HD film izle seçenekleri, dublajlı ya da alt yazılı alternatifleri sayesinde film keyfinizi çok yükseklere taşıyorlar. Bu online film izleme siteleri arasında kalitesi ile yükselen adreslerden biri ise 2017 filmleri Vizyona giren filmleri en kısa sürede beğeninize sunan bu sitede kategoride filmi bulabileceğiniz gibi popüler yabancı dizilerin bütün bölümlerini de izleyebilirsiniz. Üstelik yayınlandıkları tarihtedir. Film ya da dizi keyfini evinizin konforunda ve hiç zaman kaybetmeden yaşamaya hazırsanız tıklayın ve film başlasın.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen