Rogue One: Bi̇r Star Wars Hi̇kâyesi̇

Yorum Yaz (0 Yorum)
Rogue One: Bi̇r Star Wars Hi̇kâyesi̇ özeti:

Dünyanın en sevilen fantastik, bilim kurgu serisi Star Wars serisi RegueOne ile devam ediyor. Serinin devamı ve dünyayı kasıp kavurmaya devam edecek yeni bir proje olan RogueOne: Bir Star WarsHikâyesi ile geliyor. Filmin altyazılı ve dublajlı fragmanları bugün sinemaseverlerle buluştu. GarethEdwards'ın yönetmenliğini üstlendiği film Revenge of theSith, A New Hope filmlerinin arasındaki bir tarihte geçecek. Filmin başrolünü FelicityJones üstleniyor. Filmin kadrosunda ise Ben Mendelsohn, Diego Luna, MadsMikkelsen ve ForestWhitaker bulunuyor. RogueOne: Bir Star WarsHikâyesi filmi ülkemizde 16 Aralık'ta vizyona girdi.

Film, bir grup beklenmedik kahramanın, imkânsız görünen “Ölüm Yıldızı” planlarını çalma görevi için bir araya gelme hikâyesini anlatıyor. Serinin spinoff'larından ilki olarak dikkat çeken film, bir grubun giriştiği imkânsız görevi konu alıyor. RogueOne : Bir Star Wars Hikâyesinde “Ölüm Yıldızı” planlarını çalma görevi için bir araya gelme hikâyesini anlatılıyor. RogueOne: A Star WarsStory 1977 yapımı Yıldız Savaşları bölüm IV'ten öncesini anlatıyor. Star Wars serisi her zaman ki gibi kaldığı yerden bizi sinema salonlarına esir etmeye devam ediyor. Tek solo hikayeler koleksiyonunda kendisine yer bulan starwars evreni bizleri yepyeni bir film izleme imkanı sağlıyor. Yönetmenliğini GarethEdwards'ın yaptığı filmin, görüntü yönetmenleri kadrosunda ise GaryWhitta ve ChrisWeitz isimleri yer alıyor. Her seride olduğu gibi bu seride de görsel efektleri ile birlikte bizleri şaşırtacak olan film 16 Aralık 2016 tarihinde vizyona girdi. Galaktik imparatorluğunun kuruluşundan sonra, asi savaşçıları hesapta olmayan bir görevi yerine getirmek için güçlerini birleştirmeye karar veriyorlar. Asiler, imparatorun emrettiği gibi hareket ederek görevlerini yerine getirmeye çalışıyor. 

Filmin bu serisinde bountyhunters ve asilerin kahramanlıkları beyaz perdeye aktarılıyor, yani o ışın kılıcı sahneleri birebir ölümcül savaşlar bunları filmde pek görmeyebiliriz. Ölüm yıldızı planlarını çalma hayali ile toplanan bir ekibin hikâyesini izleyeceğimiz filmde başarılı Hannibal dizisi ile yükseliş gösteren ve oyunculuğunu sergileme fırsatı bulan MadsMikkelsen ve Holywood’un ünlü isim ForestWhitaker’in da kadroda olduğu gelen bilgiler arasında.RogueOne:Bir Star Wars Hikâyesi izlemek isteyenleri çok güzel bir macera bekliyor.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen