5 Aksiyon Ve Dövüş Filmi Tavsiyesi

Yorum Yaz (0 Yorum)
5 Aksiyon Ve Dövüş Filmi Tavsiyesi özeti:

5 Aksiyon ve Dövüş Filmi Tavsiyesi

Hiç sıkılmadan soluksuz izleyebileceğiniz birbirinden güzel aksiyon ve dövüş filmleri arasından çok başarılı 5 filmi sizin için seçtik!

- The Expendables (2010)

Oyuncular: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li

IMDb Puanı: 6.5

Süre: 1 saat 43 dakika

The Expendables konu: Film Güney Amerikalı bir diktatörü devirmek için ülkeye sızan paralı askerlerden oluşan bir grubun hikayesini anlatıyor. Görevlerini yerine getirmek üzere aksiyon alan ekip, durumun aslında hiç de düşündükleri gibi olmadığını fark ettiklerinde artık çoktan ihanete uğramış ve yalnız bırakılmışlardır…

Daha fazla dövüş filmi keşfetmek isterseniz en iyi dövüş filmleri sayfasına göz atabilirsiniz.

- Matrix (1999)

Oyuncular: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss

IMDb Puanı: 8.7

Süre:2 saat 16 dakika

Matrix konu: Gerçeklik konusunda tereddüde düşmeden yaşamanın mümkün olmadığı bir ortam… Neo’nun tek şansı ise Matrix hakkında her şeyi bildiğine inanılan Morpheus’tan gerçeği öğrenebilmektir. Bu yolculukta rehberi Trinity olan genç adamın şansa da ihtiyacı olacağı kesin…

- Tenet (2020)

Oyuncular: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki

IMDb Puanı: 7.8

Süre: 2 saat 30 dakika

Tenet konu: Bir Christopher Nolan filmi olan Tenet, son dönemin ilgi gören aksiyon filmlerinden biri olmayı başarıyor. Kahramanımız, dünyayı kurtarmak için uluslararası çapta çalışarak casusu ve dünyayı bekleyen karanlık sonu yenmek zorundadır.

- Avengers: Endgame (2019)

Oyuncular: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo

IMDb Puanı: 8.4

Süre: 3 saat 1 dakika

Avengers: Endgame konu: Başarılı Avengers serisinin sonuncusu olan film, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesinden sonra pek çok kahramanın yok olduğu noktada başlıyor. Dünyanın içinde bulunduğu çaresizlik daha öncekilerin çok üzerindedir. Ancak Ant-Man, bu çaresizliğin içinden doğmanın yolunu bularak ekibi ateşleyecek adımı atmayı başarır.

- Gladiator (2000)

Oyuncular: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen

IMDb Puanı: 8.5

Süre: 2 saat 35 dakika

Gladiator konu: İmparator Marcus Aurelius’un güvendiği bir general olan Maximus orduda alt kademelerden başladığı yolculuğunda artık en üst seviyeleri zorlamaktadır. Taht varisi olan Commodus, bu adamın kendisine tehdit oluşturduğunu varsayarak ortadan kaldırılmasını emreder. Maximus öldürülmez ancak dövüşmek üzere arenaya kapatılır. O andan sonra artık intikam almak hayatının tek amacı haline gelecektir.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen