Brc Türkiye İle Kalitenin Tam Zamanı!

Yorum Yaz (0 Yorum)
Brc Türkiye İle Kalitenin Tam Zamanı! özeti:

LPG, dünya genelinde birçok aracın yakıt sistemi olarak kullanılır. Çevreye zarar verilmemesi ve yüksek verim sağlanabilmesi için profesyonel bir LPG kit markasıyla çalışılır. Bu yüzden de akla ile BRC gelir. Kurulduğu günden beri güçlü altyapısıyla herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Birçok otomotiv markasıyla iş birliği yapar. Bu sayede hizmet ağını genişleterek birçok kesime hitap eder. Müşteri memnuniyetini sağlamak için teknolojik ürünlerinde 2 yıl, Platinum hizmetlerinde ise 3 yıl garanti sunar.

BRC Türkiye ile FIAT, Honda ve Ford gibi otomotiv markalarına uyumlu LPG sistemi kullanılabilir. Kaliteli otogaz sistemleri sayesinde benzinli araçlarla aynı performansı sunar. Aracın kalkışın sürüşe kadar herhangi bir sıkıntı yaşanmaz. Bu yüzden aracına LPG taktırmak isteyenler BRC ile çalışır.

Uygun LPG Tank Fiyatları

LPG tankları, dış etkenlere dayanıklılığı ve maksimum 115 atmosfer basıncına göre üretilir. Bu yüzden basınçlı kaplar arasında yer alır. Tehlikeli durumlarla karşılaşmamak adına güvenli yerlerde saklanır.

Benzin depolarına göre daha dayanıklıdır. Çünkü benzin depoları plastikten yapıldığı için kaza anlarında yırtılır ya da delinir. Ancak LPG tanklarında böyle bir durum söz konusu değildir.

6 çeşit LPG tank çeşidi vardır. Bunlar;

  • Küçük basınçlı tank,
  • Depolama tankı,
  • Yeraltı tankı,
  • Büyük tank,
  • Örtülü tank,
  • Yerüstü tankıdır.

İhtiyaca göre bu tanklardan biri kullanılır. LPG tank fiyatları da çeşitlere ve özelliklere göre belirlenir. Ancak BRC Türkiye, hepsinde uygun fiyatlar sunmaya özen gösterir.

Sıralı Sistem LPG Fiyatları

LPG tankında belli bir gaz bulunur. Yakıt hattı çekildiğinde belli sistem doğrultusunda yüksek basınçla sıvı haldeki yakıt gaza çevrilir. Bu sırada LPG filtre edildiği için temizlenmiş olur. Yakıt, enjektörden silindirlere geçerek yanar.

LPG sıralı sistemler sayesinde mekanik montajdan sonra kalibrasyon yapılır. Yapılmazsa sistem devreye sokulamaz. Kalibrasyon yapıldığında benzin sistemi, LPG için yapılmış olunur.

Sıralı sistem sayesinde araç performansı azalmaz. Benzinli araçlar gibi verimle kullanılabilir. Sıralı sistem LPG fiyatları ise diğer yakıt sistemlerine göre daha uygundur. BRC Türkiye ile güvenle tercih edilebilir.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen