Canlitv.com İle Ücretsiz Online Tv İzle

Yorum Yaz (0 Yorum)
Canlitv.com İle Ücretsiz Online Tv İzle özeti:

Son yıllarda akıllı cihazların kullanımın artmasıyla birlikte televizyon sektörünün internet karşısında büyük irtifa kaybettiğini söyleyebiliriz. Televizyon sektörü her ne kadar eski popülerliğini koruyamıyor olsa dahi hala kanalların yayın akışlarında her hafta milyonlarca kişi tarafından izlenen yapımlar yer alıyor. Bunlara örnek ‘Survivor, Çukur, Zalim İstanbul’ gibi dizi ve programlar verilebilir. Peki tv’de yayınlanan bu yapımları izlemek için gerçekten bir televizyona ihtiyacımız var mı?

Bundan belki 10 yıl önce lüks olan internet, artık 7’den 70’e herkesin kolaylıkla erişebileceği bir noktaya geldiğinden dolayı sorunun cevabı hayır. Her televizyon kanalı, anlık yayınlarını kendi internet sitelerinden yayınlıyor olsa tek tek kanalların internet sitelerini dolaşmak ve yayınlara ulaşmak oldukça zahmetli iş. Bu nedenle bir çok kullanıcı internet üzerinden tv izlemek istediği zaman Canlı TV, YouTube ve Dailymotion gibi platformları ziyaret etmeyi tercih ediyor.

Yazının devamında Türkiye'nin ilk ve en büyük televizyon portalı canlitv.com'un 2005 yılından günümüze ziyaretçilere sunduğu hizmetler hakkında bilgi vereceğiz.

Canlı TV, kullanıcıların davranışlarına göre özel olarak hazırlanan arayüzü sayesinde, ziyaretçilerine temiz reklamlı, kaliteli ve kesintisiz televizyon izleme olanağı tanıyor. Kanal listesinde yer alan yerli, yabancı ve ulusal yüzlerce televizyon kanalının yanında ülkemizin ve dünyanın birçok noktasında bulunan kamera görüntüleri de yer almaktadır.

Özel geliştirilmiş iç sayfalar sayesinde örneğin TRT 1'de yayınlanan bir dizi izlerken, yayının hemen altın bulunan yayın akışı modülü sayesinde kanalda şuan hangi programın, gelecek saatlerde hangi programların yayınlanacağını öğrenebiliyor, kanal listesinde dilediğiniz bir kanalı tıklayarak farklı bir kanala anında geçiş yapabiliyorsunuz.

Türkiye'den ve dünyadan yüzlerce televizyon kanallarını listesinde barındıran canlitv.com'u ziyaret etmek için "canlı tv izle" linkine tıklayabilirsiniz.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen