En Şık Yemek Masası Düzeni İçin Öneriler

Yorum Yaz (0 Yorum)
En Şık Yemek Masası Düzeni İçin Öneriler özeti:

Eğlenceli arkadaş ve aile toplantıları çoğunlukla güzel bir ziyafetle başlar. Yemek masası başında geçireceğiniz uzun ve keyifli saatlere şık bir sofra düzeni eşlik etsin istiyorsanız aşağıdaki önerilerimizi dikkate alın.

1- Eğer yemek masanızın şık bir yüzeyi varsa masa örtüsü kullanmak yerine amerikan servis kullanın. Salata gibi ortada servis edilen yiyecekler için amerikan servisleriniz ile aynı tarzda runner tercih edebilirsiniz.

 

2- Servis edeceğiniz yemeklere göre üst üste farklı tabaklar kullanın. Tabakların renkleri desenleri hatta tarzları bile farklı olabilir. Örneğin klasik bir servis tabağının üzerinde rengarenk modern bir çorba kasesi koyabilirsiniz.

 

3- Yemek masasının en güzel süsü canlı çiçekler olsun. Masanızın dekoratif görüntüsünü isterseniz tek renk ve sade çiçeklerle isterseniz ile rengarenk çiçeklerle tamamlayabilirsiniz.

 

4- Kullan-at peçeteler yerine kumaş peçeteler kullanın. Kumaş peçeteler kullan at peçeteler kadar kullanışlı olmasa da özel davetlerde şık bir sunum elde etmek için kullanılabilir.

 

5- Misafirlerinize bu güzel günden bir hatıra vermek istiyorsanız küçük hediyeler hazırlayın. Bu şirin hediye paketlerini isterseniz her davetlinin tabağının yanına koyun isterseniz ise herkesin ulaşabileceği şık bir servis tabağı ile sunun. Özellikle yılbaşı yemekleri için bu önerimizi gözden kaçırmayın.

 

Bu önerileri uygulayın en şık yemek masası düzeni sizinki olsun.

Yorum Yap

1 Yorum Yapıldı
  1. LeGoLaSs: özel ölçü satışıda yapsalar keşke örneğin : winnerkoltuk.com gibi