Göz Alıcı Perde Korniş Modelleri

Yorum Yaz (0 Yorum)
 
Göz Alıcı Perde Korniş Modelleri özeti:

Perdelerin güzel ve güvenilir durması için kornişlere ihtiyaç duyulur. Önceden kornişler, perdelerin arkasına gizlenirdi. Bu yüzden çoğu zaman görünmezdi. Ancak günümüzde evlerin önemli aksesuarları arasında sayılmaktadır. Birçok korniş çeşidi vardır. Tasarımları ile perdelerden önce dikkat çeker.

Perdelere bakıldığında korniş hemen fark ediliyorsa modern bir tasarımı vardır. Ortama farklı bir hava katar. Sadece perdelere değil aksesuar ve eşyalara da uyum sağlar. Güzel bir görüntüsünün yanında performansını da kaybetmez. Yüksek performansı göstererek perdeleri iyi bir şekilde tutmaya devam eder.

Kaliteli korniş denilince akla ilk Slimflex gelir. Farklı modelleri ve ölçüleri sayesinde her ortama uyum sağlar. Uzun süre rahatlıkla kullanılabilir.

Farklı Tasarımlı Korniş Çeşitleri

Kornişler, farklı binalarda rahatlıkla kullanılabilmesi için çeşitleri bulunur. Sadece özellikleri değil tasarımları da farklıdır. Bu yüzden perde korniş modelleri, her binaya kolaylıkla uyum sağlar. Ölçü konusunda tedirgin olmaya gerek yoktur. Çünkü ölçü doğrultusunda boyutları belirlenir. Kıvrımlı özellikleri sayesinde perdelerin sorunsuz asılmasını sağlar.

Perdeler, kornişlerle bütüncül bir tasarım oluşturur. Perdelerin ani ve hızlı çekilmesinde kornişler zarar görmez. Düşme gibi tehlikeler yaşanmaz. Çünkü Slimflex, sadece korniş pazarlama hizmeti vermez. Teslim etme ve montajlama da hizmetleri arasında bulunur. Özel tasarımlardan dolayı montajlama uzun sürmez. Kaliteli olmasından dolayı kolaylıkla kullanılabilir.

Dekoratif Korniş Özellikleri

Dekoratif korniş, son zamanlarda sıkça tercih edilmektedir. Çünkü tasarımları farklı ve ilginç çekicidir. Aynı zamanda darbelere karşı yüksek performans sağlar. Kendi içerisinde birçok çeşidi bulunur. Perdeye de özel şekiller verir.

Her yerde aynı model korniş kullanılmamalıdır. Örneğin; salonlarda ve oturma odalarında kullanılan kornişler farklı olmalıdır. Salondaki korniş modeli, perdeyi de şekillendirmelidir. Ancak oturma odasındaki ya da mutfaktaki korniş, sade görünümlü olmalıdır.

Salon, nostalji bir görünüme sahipse kartonpiyerli kornişler, güzel bir uyum sağlar. Ancak modern bir görünümü varsa yenilikçi kornişler tercih edilebilir.

Slimflex, bünyesinde birçok korniş modeli bulundurur. Hepsi kaliteli ve yüksek performans sağlar. Müşterilerini memnun etmek için en uygun fiyatları sunmaya özen gösterir. Kaliteli kornişler için web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen