Infotron İle Yüksek Teknolojilerle Tanışın

Yorum Yaz (0 Yorum)
Infotron İle Yüksek Teknolojilerle Tanışın özeti:

InfoTRON, son zamanların en çok konuşulan firmaları arasında yer alır. Sağlam bir misyonu vardır. Hizmetlerinde günümüzün yüksek teknolojilerinden yararlanır. Müşterilerini memnun etmek için farklı teknolojik cihazlar da üretir. Bunu yaparken cihazın istenilenleri en iyi şekilde yapmasına dikkat eder. Kişisel yetenek ve bilgilerinin yanında işbirliklerine de dikkat eder.

Teknoloji sektöründe kısa sürede çözümler sunabilmek için gerekli yazılım ve donanımlara sahip olmak ve yatırım yapmak gerekir. Bu yüzden InfoTRON, bünyesinde yüksek donanımlı birçok teknolojiye yer verir. Personel eğitimleriyle kendini yeniler ve geliştirir. Dünya çapında birçok projelere imza atmıştır ve çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

CATIA İle Şirketler Büyüyor

CATIA, dünya çağında şirketlerin yenilikçi olması ve ürün tasarlamaları için muhteşem bir çözümdür. Gündelik yaşamda kullanılan birçok ürün CATIA ile güncellenerek geliştirilir. Bu süreçte tasarımcılar, mühendisler ve gelişimciler katkılarda bulunur. Sanal olarak düşünülen her şey, detaylı ve kolay bir şekilde geliştirilebilir.

CATIA uygulamaları bulut aracılığıyla ya da şirket içerisinde olur. Böylelikle:

  • Hataların azaltılması için gerçek zamanlı, belirlenen kişilere veriler paylaştırılır.
  • Web tabanlı uygulamalarda verimlilik ciddi oranda artar.
  • Tüm kullanıcılar, 3D erişimiyle güçlü ekip iletişimi kurar.

Bu sayede şirketler gelişerek kısa sürede içerisinde büyür.

Profesyonel Sanal Gerçeklik

Sanal gerçeklik, günümüzde popüler olmuş durumdadır. Yeni bir evren olarak kabul edilir. Her şey gerçekten çok sanal olarak devam etmektedir. Firmalar, bu yüzden sanal dünyaya da evrilir. Sanal gerçeklik ya da arttırılmış gerçeklik, herkes tarafından bilinmelidir.

Sanal gerçeklik sayesinde firma ile müşteriler arasında iletişimin sanal olduğu fark edilmez. Bu yüzden kişi, makine ya da yapı, 3 boyutlu olarak gösterilebilir. Sadece görsel değil dokunsal ve işitsel duyulara da hitap eder. Simülasyonlar sayesinde kullanıcılar, gerçek dünyadaymış gibi gezebilir.

Sanal gerçeklik;

  • Etkileşim
  • Görüntü kalitesi
  • Gerçeklik hissi
  • 1:1 ölçekli görselleştirme
  • Ortak çalışma
  • İnteraktivite
  • 3D stereo görüntü avantajları sunar.

Sanal gerçeklik ve daha fazlasında profesyonelliğin avantajlarından yararlanmak için InfoTRON web sitesini ziyaret edebilir ve iletişim numaralarından destek alabilirsiniz

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen