Lucifer’ın Türkiye Şubesi: İlker Yavuz

Yorum Yaz (0 Yorum)
Lucifer’ın Türkiye Şubesi: İlker Yavuz özeti:

Suç,dram türündeki Tezgah adlı internet dizisinin başrolündeki Vedat karakterini canlandıran oyuncunun Instagram hesabını görenler adeta ters köşe oluyor. Dizide hayat verdiği karakter sert mizaçlı, kaba bir hırsız olan oyuncunun mizahi yönü sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Reels videoları bir milyonun üzerinde izlenmeye sahip olan oyuncu güzel sesi ve söylediği şarkılarla genç kızları etkiliyor.

Son zamanlarda popüler dizilerin en çok izleneni, Netflix dizisi Lucifer’a tıpatıp benzeyen Türk oyuncu İlker Yavuz, Tuhaf Sesler ismindeki video serisi ve Kurfettin Bey tiplemesiyle sosyal medyada tanındı ve bir çok ünlü tarafından da takip ediliyor.

Yakışıklı oyuncu aynı zamanda Tom Ellis’e benzerliği nedeniyle Lucifer hayranları tarafından da sıkı takip edilmekte. Büyük bir hayran kitlesine sahip Lucifer’ın başrol oyuncusu Tom Ellis’e çok benzemesi sebebi ile haliyle buna paralel olarak İlker Yavuz’un hayranları da günden güne büyük artış gösteriyor.

DM kutusuna düşen absürt mesajları güzel türkçe teleffuzu ve seslendirmeye özgü bir ses tonuyla içeriğe dönüştüren oyuncu takipçilerini gülmekten kırıp geçiriyor. Saf bir İK personeli tiplemesi Kurfettin Bey ise oyuncunun bir diğer en çok sevilen tiplemesi. Her defasında ağzında bir şeyler yerken patronu tarafından
yakalanan Kurfettin Bey, patronunu yanlış anlamaları ve ortaya çıkan durum komedisi ile İlker Yavuz’un yeteneğini ve mizahi gücünü ortaya koyuyor. Aynı zamanda başrolünde oynadığı Tezgah dizisinde söylediği Mecnunum Leylamı Gördüm türküsüyle de adından oldukça söz ettirecek gibi duruyor. Daha önceki yıllarda Aşk Emek İster, Arka Sıradakiler, Farklı Desenler gibi dizilerde rol alan oyuncu, ürettiği mizah videoları sayesinde fenomen olma yolunda hızla ilerliyor. Aynı zamanda atlara meraklı oyuncu iyi bir binici olduğunu, atı dört nala koşturduğu bir video paylaşarak kendini gösterdi.

Artık sosyal medyanın neredeyse hayatımızın tam anlamıyla bir parçası olduğu bu çağda oyuncuların, müzisyenlerin ve diğer sanatçıların da yeteneklerini gösterebildiği bir alan olması ile vazgeçilemiyor. Sosyal medya bağımlıları için zaman kaybı ve zarar olması dışında böyle yeteneklerin kendilerini göstermeleri açısından sosyal medya büyük fayda sağlıyor.

Yorum Yap

2 Yorum Yapıldı
  1. Melda: Dizi dandik ama adam iyi ????????
  2. Ufuk: Harbi benziyor ha