Ölene Kadar Dizisi Başlıyor

Yorum Yaz (0 Yorum)
Ölene Kadar Dizisi Başlıyor özeti:

Ölene Kadar dizisi bir TİM prodüksiyon yapımı olup 2017 yılına bomba gibi hazırlanmaktadır. Bir avukat ile bir doktorun ömür boyu sürecek olan aşk hikâyesinde, çok ufak yaşlarda iken kalp hastalığına yakalanan ve kötülüklerin içerisinde bir hayat yaşayan Fahriye Evcen ile tıp fakültesini bitiren ancak doktorluk yapamadan zindanlara atılan gizem sahibi, bunalım da zirve yapmış Engin Akyürek’ in hikâyesi anlatılmaktadır.

Ölene kadar son bölüm izle içerikleri ile dizinin yayınlanmasından itibaren ilk bölümünden son bölümüne kadar tüm detayları ölene kadar izle platformunda takip edebilirsiniz.
İstanbul’ da çekimleri başlanan dizinin 15. Çekim gününde yayına giren fragmanları ile oldukça heyecan uyarmıştır.

Ölene kadar izle seçenekleri ile web sayfasında intikam hırsından arınma duygusuna, ihanetlerden adalet duygusuna, aşkın zirve sinden farklı hayat hikâyesine kadar her şeyi bulabilirsiniz. Birbiriyle yakın temas halinde olacak Fahriye, Engin ikilisin yol kesişiminden sonra gerçekleşecek aşk hikâyeleri evlerinizi ısıtacaktır.

Dağhan karakterini canlandıran Engin Akyürek, suçsuz yere başkasının işlediği cinayetten dolayı müebbet hapis cezası ile çarptırılmaktadır. Ölene kadar izle fragmanından da anlaşılacağı gibi hayalleri geleceğin mücadelesinin yer aldığı dizide 1981 doğumlu yakışıklı oyuncu, 3. Dizisine bomba gibi giriş yapacaktır. Avukat Selvi karakteri ile Fahriye evcen Dağhan’ ı hapisten çıkarmak için verdiği amansız mücadele ve hukuk savaşını bu dizide görebilirsiniz.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen