Televizyonda Bugün Neler Var? Kanalların Yayın Akışları

Yorum Yaz (0 Yorum)
Televizyonda Bugün Neler Var? Kanalların Yayın Akışları özeti:

Televizyon kanalları yeni yıla hızlı bir giriş yaptı. Bir yandan ilk bölümünden beri izleyicileri ekranları başına kilitleyen dizi ve programlar devam ederken diğer yandan yeni projeler de geliyor. Ve tüm bu yoğunluk içerisinde her hafta farklı kanallar arasında reyting savaşları yaşanıyor. Peki, televizyon şöleninde bizleri bu hafta hangi programlar bekliyor? İşte önümüzdeki haftanın öne çıkan dizi ve programları…

Kanal D

Bu hafta Kanal D gündüz kuşağının en popüler programı, Gelinim Mutfakta. Heyecan dolu yarışma hafta içi saat 13.00 itibarıyla ekranlarda olacak. Diziler de ise en büyük ilgiyi çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz topluyor. Ayıca Kanal D’de bu hafta yeni bir dizi de başlıyor. Perşembe akşamı ekrana gelecek yapımın adı, Babam Çok Değişti.

Star TV

Gündüzleri genelde eski dizilerin tekrarlarını yayınlayan Star TV’de en büyük dikkati 09.45’te yayınlanan Demet Akalın ve Alişan’la Sabah Sabah programı topluyor. Diziler ise pazartesi Sefir’in Kızı ile başlıyor. Hafta içinin son saatlerinde ise Star TV’nin yeni başlayan dizilerinden biri olan Akrep var.

FOX TV

FOX TV gündüz kuşağında 11.00’da yayınlanan Çağla İle Yeni Bir Gün ve 16.00’da ekranlara gelen Zuhal Topal’la sofrada programları tüm ilgiyi toplayacak. Akşam kuşağında ise haftayı sevilen dizi Yasak Elma ile açıyoruz. FOX TV’nin en çok izlenen dizilerinin başında gelen Mucize Doktor ise perşembe akşamı izleyicilerin karşısına çıkıyor. Cumartesi akşamı da Sen Çal Kapımı dizisi ile şenleniyor.

Show TV

Eski dizilerin tekrarına da yer verilen Show TV gündüz kuşağında bu hafta da Ender Saraçla Sağlıklı programı ön planda. Haftanın ilk gününde akşam saatlerinde sevilen dizi Çukur’u görüyoruz. Salı Güldür Güldür ile devam eden akışta çarşamba akşamı Türk sineması şöleni var. Perşembe Demet Evgar’ın yeni dizi projesi Alev Alev reytingleri zorlarken cuma akşamı izleyicileri ekrana kilitleyen Ramo dizisi yayınlanacak.

ATV

ATV’de bu hafta da Müge Anlı İle Tatlı Sert tüm ilgiyi topluyor. Gündüz kuşağının devamında ise yıllardır sevilerek izlenilen Esra Erol’da programı var.

Akşam kuşağında yeni yapımlar da yer alıyor. Pazartesi akşamı ATV’nin yeni dizisi Maraşlı’yı izleyeceğiz. Merakla beklenen yapımın ertesi gününde ekranlarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz var. Haftanın en çok reyting alanları arasında bulunan Bir Zamanlar Çukurova’da perşembe akşamı yayınlanacak. Cuma ise ilk Türk süper kahraman dizisi unvanını taşıyan Akıncı ATV ekranlarında.

TV 8

TV 8 gündüz kuşağının en popüler programı, 11 Ocak’ta yeni bölümü yayınlanacak olan Doya Doya Moda. Bu hafta akşam saatlerinde ise TV 8’de Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda dizilerinin yanında bol bol yeni bölümleri yayınlanacak olan Survivor programını izleyeceğiz.

Kaynak:https://www.tvyayinakisi.com/tvde-bugun

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen