Ahşap Ürünlerinde Arbor Farkı

Yorum Yaz (0 Yorum)
Ahşap Ürünlerinde Arbor Farkı özeti:

Ahşap, hayatın birçok alanında kullanılır. İşlenebilir ve şekil verilebilir bir malzeme olduğu için ayrı bir sektör olarak kabul edilir. Pencerelerden aksesuarlara kadar birçok ürünün ana malzemelerinden biridir. Dayanımı yüksektir ve çeşitleri bulunur.

Ahşabın dayanıklı olması da önemlidir. Çünkü kaliteli olmayan ahşapların dayanımı düşüktür. Şekil vermek çok zordur. Uzun ömürlü olmadığı gibi tasarım konusunda da iyi değildir. Bu yüzden işini iyi yapan bir firma ile çalışılmalıdır.

Arbor, kaliteli ahşap kepenk ve diğer ürünleriyle sektörde önde gelen profesyonel firmalar arasında yer alır. Kolay iletişim kurularak hizmetlerinden yararlanılabilir. Ayrıca müşterilerine en uygun fiyatları sunmaya özen gösterir.

Ahşap Pencere Modelleri

Ahşap pencere modelleri, yıllardır yapıların tasarımı ve dayanımı için kullanılır. Arbor, 6 tip ahşap pencere üretir. Bunlar;

  • Simplist
  • Epoch
  • Flat
  • Enef
  • Casements
  • Giyotin Pencerelerdir.

Özellikleri farklı olduğu için kullanım alanları da değişiklik gösterir. Ahşap pencereleri, sadece yapıları güzel göstermesiyle değerlendirmemelidir. Kötü hava koşullarına yüksek dayanım sağlar. Temizliği ve kullanımı kolaydır. Evlerden iş yerlerine kadar her yaşam alanına uyum sağlar. Ekonomik açıdan da diğer pencere türlerine göre daha hesaplıdır.

Araştırmalara göre yaşam alanlarındaki ısının %15’i pençelerden çıkar. Bu da ortamda ısı kaybına neden olur. Ancak ahşap pencere kullanıldığında bu oran değişir. Kaliteli olduğunda parlaklığını ve dayanımını uzun süre korur. Bu yüzden ahşap pencere seçimlerinde titiz davranılmalı ve araştırma yapılmalıdır.

Modern Kayar Katlanır Kepenkler

Kayar katlanır kepenk modelleri son zamanlarda büyük ilgi görmektedir. Çünkü bulundukları ortama modern bir hava sunar. Bu kepenk türleri, diğerlerine göre daha kullanışlıdır. Boydan camlı olduğu için Güneş ışınlarını kırmadan geçirir. Böylelikle mekân aydınlanır. Dışardan bakıldığından parlak bir görünüme sahiptir.

Arbor, yıllardır ahşap pencere sektöründen profesyonel hizmet vermektedir. Üretim sonrasında son teknoloji cihazlar kullanır. Bu sayede ahşaplara zarar verilmez. Ekibinde alanında uzman kişiler bulunur. Ürünleri, özgün ve kalitelidir.

Arbor Ahşap Pencere hizmetlerinden yararlanmak için web sitesinde bulunan iletişim seçenekleri kullanılabilir. İletişime geçildiğinde detaylı bilgilendirmeler yapılır ve en uygun fiyatlar sunulur.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen