Atv’ni̇n Sevilen Dizisi: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Yorum Yaz (0 Yorum)
Atv’ni̇n Sevilen Dizisi: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz özeti:

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Merak edilen son bölüm için eşkıya dünyaya hükümdar olmaz son bölüm izle. Dizinin son bölümünde neler yaşandı? Hızır Çakırbeyli’nin hayatını konu alan dizinin 50.bölüm fragmanında Ceylan’ın yaptığı konuşma yemek masasında büyük bir suskunluğa neden olur. Ceylan’ın umulmadık bir anda Hızır’a oğlunun olduğunu söylemesiyle soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Hızır ise oğlunun kim olduğunu görmek istemektedir. Oğlunu gören Hızır durumun ciddiyetini anlayacaktır. Salı akşamı ekranlara gelecek olan dizi merakla beklenmektedir. 50.bölüm fragmanında kendinden yıllardır saklanan gerçeği öğrenen Hızır nediyeceğini şaşırır. Dizinin yeni bölümü oldukça heyecanlı bir konusuyla evlerinize misafir olacak gibi görünüyor.

 Cesur ve Güzel’de heyecan dorukta 5.bölüm fragmanı heyecanla beklenen dizi son bölümüyle izleyicileri ekranları başına kilitlemiştir. Eğer kaçırdıysanız cesur ve güzel son bölüm izle ile dizinin son bölümünü izleyebilirsiniz. Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin son bölümünde yaşananlar izleyicilerini hayrete düşürdü. Cesur, Tahsin Korludağ’ın elinden geçmişini yavaş yavaş almaya karar vermiştir. Düşmanının güvenini kazanabilmesi için büyük bir oyun planlar. Bu oyunun tek kazananı Cesur olmalıdır. Sühan’ın da Cesur’dan iyice şüphelenmesi dizinin heyecanını daha da artırmıştır.

İçerde’de heyecan verici gelişme İçerde dizisinin 12.bölüm fragmanında ilginç gelişmeler yaşanıyor. İçerde son bölüm izlemek internette de mümkün.

Birbirinden haberi olmayan iki kardeş gerçekleri öğrenmektedir. Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olan dizi de Sarp geri dönüşü olmayan bir yolu tercih etmiştir. Mert ise geçmişten kalan davasının peşinde koşmaya devam etmektedir. Sarp ve Mert yeni bölümde bazı dönüm noktalarına şahitlik etmektedir. Yusuf müdürün söylediği yalanların farkına varan Sarp bundan sonra ekip içinde yer almayacağını ifade etmiştir. 12.bölüm fragmanında Mert’in Coşkun sevdası devam eder. Coşkun adresini tespit ederek zamanında işkence gördüğü bu adamı köşeye sıkıştırır. Coşkun’un yaşadığını öğrenen Celal’in ne yapacağı ise büyük merak konusudur. Birbirinden habersiz olan iki kardeşin gerçekleri öğrenmesi diziye yeni bir heyecan eklemiştir. Merakla beklenen dizinin yeni bölümünden önce kaçırdığınız ayrıntıları öğrenmek için içerde son bölüm izle ile yaşananları öğrenebilirsiniz.Cesur ve güzel son bölüm izle seçenekleri sitemizde mevcuttur.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen