En İyi Afyon Termal Otelleri

Yorum Yaz (0 Yorum)
 
En İyi Afyon Termal Otelleri özeti:

Tatil denildiği zaman aklınıza yalnızca Bodrum, Marmaris, Fethiye, Seferihisar, Didim, Kuşadası gibi yerler gelmemeli! Ayrıca, tatilin yalnızca yaz aylarında yapıldığını da düşünmemelisiniz. Bilhassa kış aylarında da güzel bir otelde tatil yapma ayrıcalığına erişebilirsiniz. Bu noktada, tercihiniz kesinlikle Afyon termal otel olmalı!

Termal Otel Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

Termal otel; yıllardan bu yana popüler bir konaklama seçeneği olsa da halen daha bu tür otellere gitmeyen çok sayıda kişi bulunuyor. Her şeyden önce, termal otelin termal suların yeryüzüne ulaştığı alanlara inşa edildiğinden bahsetmeliyiz. Bu durum; birtakım rahatsızlıkları olanların termal suların etkisinden faydalanmalarını mümkün kılar. Bir başka deyişle, insanlar; başta romatizma, eklem ve cilt hastalıkları olmak üzere çeşitli rahatsızlıklarına iyi gelmesi amacıyla termal otellere giderler. Sıcak termal sularda banyo yaparak kendilerini geçmişe kıyasla daha iyi hissederler.

Termal otel; Türkiye’nin birçok şehrinde kendisine yer bulur. En popüler termal oteller ise Afyon’da yer alır. Afyon termal otel bünyesinde termal suların yanı sıra sauna, Türk hamamı, SPA gibi seçenekler de vardır. Bu sayede, bu tür otellere gidenler; psikolojik ve fizyolojik açıdan yenilenme şansını elde ederler. Ayrıca, termal otellerin diğer otellerden ciddi bir farkı yoktur. Birçoğunda her şey dahil ya da ultra her şey dahil konsepti vardır. Bir başka deyişle, bu tür otellere gidenler; fiyat performans kriteri bakımından harika bir seçim yapmış olurlar.

Afyon Termal Otel Tavsiyeleri

Afyon termal otel arayışında olanların aşağıdaki listeyi dikkate almalarını söyleyebiliriz.

  • NG Afyon: Herkesin bütçesine hitap edecek türden standart veya lüks oda seçeneklerini bünyesinde barındırır. Bunun yanı sıra, çocuklar için de uygun bir oteldir. Çocuklara özel çok sayıda aktiviteyi organize eder. Aliva SPA’daki wellness ürünleri de otel müşterilerinin en iyi şekilde vakit geçirmesini sağlar. Masaj ve SPA olanakları ile diğer Afyon termal otel seçeneklerine kıyasla daha iyi olduğunu gösterir.
  • İkbal Thermal Hotel & SPA: Yıllardan bu yana popülerliğini sürdüren bir otel olmakla beraber termal havuzları, açık ve çocuk havuzu, fitness merkezi, masaj odaları, buhar banyosu ve daha birçok seçeneği ile fark yaratır. Cilt ve vücut bakımları konusunda da en iyilerden birisi olarak gösterilir.
  • Budan Termal SPA Otel: Bir diğer kaliteli afyon termal otel seçeneği olarak dikkat çeker. Şifalı termal su ve alternatif tıp uygulamalarını bünyesinde barındırır. Çok iyi bir termal kaplıca alanı olmasının yanı sıra eğlence konusunda da çok iyidir.
  • Sandıklı Thermal Park Hotel: Konforuyla adını duyurmuş bir oteldir. Bünyesinde beş adet yüzme havuzu bulundurması ciddi bir avantajdır. Buna ek olarak, dört adet termal havuzu ve sekiz adet özel aile banyosu gibi başka otellerde bulunamayacak türden detaylara sahiptir.
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen