Gaddar 2. Bölüm Fragmanı

Yorum Yaz (0 Yorum)
Gaddar 2. Bölüm Fragmanı özeti:

Gaddar, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği, senaryosu Hürer Ebeoğlu tarafından kaleme alınan aksiyon, dram ve gerilim türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak yer almaktadır.

Dizi, küçük bir kasabada yaşayan Levent (Çağatay Ulusoy) ve Ada (Sümeyye Aydoğan) adlı iki gencin aşkını konu almaktadır. Levent, sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere gider. Dönüşte ise hiç beklemediği olaylarla karşılaşır ve adeta bir gaddara dönüşür.

Levent, askere giderken masum ve iyi kalpli bir gençtir. Ancak, askerlik sırasında yaşadıkları onu değiştirir. Savaşın acımasızlığını ve insanlığın karanlık yüzünü gören Levent, dönüşte adeta bir başka insan olur. Artık o, güçlü, acımasız ve hırslı bir adamdır.

Levent'in dönüşü, Ada'nın hayatını da altüst eder. Ada, sevdiği adamın değiştiğini görünce onu terk etmeye karar verir. Ancak, Levent Ada'yı bırakmak istemez. Onu geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Levent ve Ada'nın aşkı, etraflarındaki karanlık olaylarla şekillenecektir. İki genç, aşkları uğruna büyük bir mücadele vermek zorunda kalacaktır.

Dizi, etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla izleyicileri ekran başına çekmeye hazırlanıyor.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen