İspanyolca Çeviri Ve Tercüme

Yorum Yaz (0 Yorum)
 
İspanyolca Çeviri Ve Tercüme özeti:

İspanyol dili, Hint-Avrupa dil ailesinin Batı Romen dilleri alt koluna ait bir dildir. İspanyolca, Kastilya dili olarak da anılır. İspanyol dili, dünya genelinde yaklaşık 480 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Birçok ülkenin resmi dili olan İspanyolca, Çince’den sonra en çok konuşulan 2. dildir. İspanyolca çeviri ise hem ülkemizde hem de tüm dünyada en çok talep edilen çevirilerdendir. İspanyolca tercüme yapabilmek için İspanyol alfabesinin iyi bilinmesi gerekmektedir. İspanyol alfabesinde 27 harf vardır. İspanyol dili, Romen dillerinden olan Portekizce, İtalyanca ve Fransızca ile birçok ortak benzerliğe sahiptir. Diğer Romen dillerinde olduğu gibi İspanyolca’da da kelimelerin cinsiyeti vardır. İspanyolca’da eril kelimeler –o ile, dişil kelimeler ise –a ile biter. İspanyolca’da soru işareti ve ünlem işareti diğer dillerden farklı olarak, ters yazılır.

Çeviri Hizmetleri

Tercüme büromuzda her konuda İspanyolca yazılmış metinlerin tercümesi yapılmaktadır. Tercüme büromuzda İspanyolca çevirilerde bu dilde uzmanlaşmış, en az 5 yıl deneyimli, profesyonel tercümanlarımız görev almaktadır. Tıp, hukuk, teknik metinler, edebi metinler, diploma, nüfus cüzdanı, pasaport, iş anlaşmaları, sertifika, sözleşmeler, ödev, akademik makale, web sitesi, noter onaylı tercümeler gibi tüm İspanyolca tercüme ihtiyacınız için çeviri büromuza başvurabilirsiniz. Tercüme büromuzda İspanyolca simultane ve ardıl tercüme hizmeti de verilmektedir. Tıp kongreleri, seminerler, bireysel görüşmeler, iş toplantıları, fuarlar ve çeşitli etkinlikler için tercüme büromuzdan İspanyolca simultane ve ardıl tercüme hizmeti alabilirsiniz. İspanyolca simultane ve ardıl çevirilerde çevirinin süresine göre bir veya daha fazla tercümanımız görev almaktadır. İspanyolca tercüme ücretlerimiz tercüme edilmiş metnin boşluksuz 1000 karakter sayısına göre hesaplanmaktadır. İspanyolca resmi belge çevirileri ile yeminli noter onaylı tercümelerin ücretleri sayfa sayısına göre hesaplanmaktadır. İspanyolca simultane ve ardıl tercümelerin ücretleri ise çevirinin bir saatlik süresine göre hesaplanmaktadır.

Çeviri talepleriniz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.okeanostercume.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir veya 0212 221 45 21 ve 0553 910 31 32 numaralı MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM hattımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen