Kara Ağaç Destanı 14. Bölüm Fragmanı

Yorum Yaz (0 Yorum)
Kara Ağaç Destanı 14. Bölüm Fragmanı özeti:

Kara Ağaç Destanı 14. Bölüm Fragmanı özeti:

Fragman, Celal ve Ömer arasındaki bir konuşmayla başlıyor. Celal, az sayıda olsalar da hayalleri ve birbirlerine olan inançlarının olduğunu söylüyor. Ömer ise bu konuda pek de istekli görünmüyor ve düşmana taraf olması halinde babasına ihanet edeceğini söylüyor. Celal, yıllar önce babasını koruyamadığını ama şimdi onu koruyacağını söylüyor.

Sahne daha sonra bir şey bulmuş gibi görünen bir grup kadına geçiyor. Kadınlar, buldukları şeyi geri götürmeleri gerektiğini ve yakında gizlenen şeyin ortaya çıkacağını söylüyorlar.

Fragman daha sonra Celal ve Ömer'e geri dönüyor. Celal, Ömer'e nasıl olup da babasına silah çekebildiğini soruyor. Ömer ise Celal'in babasının kim olduğunu bilmediğini ve zenginlerin oğlu olursa bunun bedelini ödeyeceğini söylüyor. Celal, Ömer'e tüm tohumları yakmasını söylüyor ancak Ömer'de bir kararlılık görüyor ve Ömer'in işleri değiştirebileceğine inanıyor.

Fragman, Celal'in Ömer'e bir teklifte bulunmasıyla sona eriyor. Celal, Ömer'in ne yapmak isterse yapabileceğini söylüyor. Ömer'den Sultan'la olan düğününü bozmasını ve başka biriyle evlenmesini istiyor. Video, dizinin adıyla ve bir sonraki bölümün ne zaman yayınlanacağına dair bilgilerle sona eriyor.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen