Kardeşlerim 125. Bölüm 2. Fragmanı

Yorum Yaz (0 Yorum)
Kardeşlerim 125. Bölüm 2. Fragmanı özeti:

Kardeşlerim 125. Bölüm 2. Fragman Özet

Akif ve Süsen gerginlik yaşıyor. Akif, Süsen'in Suzan'ın ölümünden sorumlu olduğunu düşünüyor ve ona öfkeli. Süsen ise masum olduğunu ve Akif'in kendisine inanması gerektiğini savunuyor.

Emel ve Kadir aşkları yolunda ilerliyor. Emel, Kadir'e duygularını itiraf ediyor ve Kadir de ona karşı hisleri olduğunu söylüyor. İkili yakınlaşıyor ve öpüşüyor.

Oğulcan ve Aybike'nin arası bozuluyor. Oğulcan, Aybike'nin kendisini aldattığını düşünüyor ve ona öfkeli. Aybike ise masum olduğunu ve Oğulcan'a inanması gerektiğini savunuyor.

Şengül ve Ahmet yakınlaşıyor. Ahmet, Şengül'e yardım ediyor ve ona destek oluyor. İkili arasında bir çekim olduğunu hissediyorlar.

Berk ve Tolga'nın planı ters gidiyor. Berk ve Tolga, Akif'ten intikam almak için bir plan yapıyorlar. Ancak planları ters gidiyor ve başları belaya giriyor.

Asiye ve Tolga arasında gerginlik yaşıyor. Tolga, Asiye'yi Berk'le aldattığını itiraf ediyor. Asiye, Tolga'ya öfkeli ve onu terk ediyor.

Kardeşler Akif'e karşı bir araya geliyor. Akif'in hain planlarını ortaya çıkarmak için bir araya gelen kardeşler, Akif'e karşı savaşmaya hazırlar.

2. fragman Akif'in öfkeli bir şekilde Süsen'e "Suzan gibi sende bir kazada ölürsün!" diye bağırmasıyla sona eriyor.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen