Reyting Sonuçlarına Kapsamlı Analizler İle Ulaşacağınız Siteler

Yorum Yaz (0 Yorum)
Reyting Sonuçlarına Kapsamlı Analizler İle Ulaşacağınız Siteler özeti:

Diziler, filmler ve programlar günlük yaşantımızın vazgeçilmezleri olarak yıllardır yerlerini koruyor. Neredeyse her gün bir dizi final yapıp bir yenisi yayın hayatına merhaba diyor. Birbirinden eğlenceli programlar, zekanızı sınayacağınız veya eşler ile birlikte yapılan eğlenceli yarışma programları. Tüm bunlar insanların en büyük hobisi olan televizyon çılgınlığı için ekranlardaki yerlerini alıyor! Tabi kimisi daha ilk bölümünde seyircinin kalbinde taht kurarken, kimisi de harcanan on binlerce türk lirasına ve üstün oyuncu kadrosuna rağmen tutmuyor ve ekranlara veda ediyor.

Tüm bu başlangıçlar ve bitişlerin odak noktasında ise Reytingler yatıyor. Evet reyting canavarı dizilerin, programların ve daha birçok yayının ekranlardaki ömürlerini belirliyor. Hal böyle olunca da tüm yapımlar için yayın sonrası ilk bakılan adres reyting sonuçları oluyor. Bu sonuçlara televizyon kanal sorumlularından tutun, program ve dizi yapımcılarına, ekran başında izleyici olan kişilerden daha pek çok kişi ulaşmaya çalışıyor. Herkesin aklında tekbir soru bulunuyor! Hangi dizi/program ne kadar izlendi? bu hafta reyting sonuçlarında kazanan kanal hangisi oldu? Yeni başlayan bir dizi kaç reyting aldı ve tuttu mu? işte tüm bu sorular cevabını reyting ölçümleri sayesinde artık kolayca buluyor. Günümüzün en büyük teknolojik gelişimi olan ve mobil cihazlar ile daha üst bir kullanım noktasına ulaşan internet sayesinde reyting sonuçları açıklanır açıklanmaz elimizin altında oluyor.Bu sonuçlar için ise belli başlı kaliteli ölçüm alanları ve bunları kullanıcıya aktaran siteler yer alıyor.

Bizde bu yazımızda bugünler de herkesin çok önem verdiği reyting sonuçları için hızlı ve güvenilir sonuçlar veren siteleri sizlere sunduk. Bu yazımızda hangi sitede sonuçlar ne şekilde yer alıyor bunları öğrenebilir, reyting sonuçlarına bir tık ile hızlıca ulaşabilirsiniz.

Ranini Reyting

Ranini yıllardır reyting ölçümlerini sade ve kullanışlı bir arayüz ile ziyaretçilerine ulaştıran güvenilir sitelerden. Reyting sonuçları açıklandığı anda yaklaşık 100 program/dizi ranini reyting sonuçlarında yer alıyor. Sitede reyting sonuçlarının yanı sıra dizi incelemeleri, röportajlar, filmler hakkında analizler ve yorumlar gibi pek çok alan bulunuyor. Büyük bir ziyaretçi kitlesine sahip olan site reyting sonuçlarına ulaşmak isteyenler için ideal siteler arasında yer alıyor.

Aktüel Bilgiler Reyting

Reyting sıralamaları konusunda yaptığımız inceleme neticesinde öne çıkan ilk site aktüel bilgiler (aktuelbilgiler.com) adlı site oluyor. İlgili siteyi rakiplerinden ayıran en büyük özellik reyting sonuçlarını hızlı ve düzenli bir liste ile ulaştırmasının yanında verdiği ekstra bilgiler oluyor. Kısaca bahsetmek gerekirse aktüel bilgiler reyting sistemi sizlere;

  • Günlük program reytingleri
  • Dizilerin haftalık reyting sonuçları
  • Kanal reyting sonuçları
  • Haftalık kanal ve program reytingleri / değişkenleri
  • Günlük yayın akışı
  • Yayın akışı detayları

gibi oldukça fazla alanda bilgiler sunuyor. Sitede günlük reyting sonuçlarının yanında haftalık reyting sonuçları analizlerine de rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Haftalık reytingler de ise hafta boyunca en çok izlenen programların kendi aralarında aldığı izlenme oranları listeleniyor ve haftalık en çok izlenme oranına hangi program ulaşmış inceleyebiliyorsunuz.

Reyting Sonuçlarıhttps://www.aktuelbilgiler.com/

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen