Tüm Zamanların En Çok Kazanan 10 Türk Oyuncusu

Yorum Yaz (0 Yorum)
 
Tüm Zamanların En Çok Kazanan 10 Türk Oyuncusu özeti:

Aşık Veysel'i tanımayan insan yok denecek kadar azdır ülkemizde. Türküleriyle hafızalarda önemli bir yer edinen ünlü halk ozanı özellikle "kara toprak" isimli türküsü ile bilinmemektedir. Aşık Veysel yakalanmış olduğu çiçek hastalığı sebebi ile bildiğiniz gibi gözlerini kaybetmişti. Babası ise kendisine oyalanması için bir bağlama almıştı. O zamanlarda henüz küçük bir çocuk olan Aşık Veysel babasının kedisine aldığı bağlama sayesinde ilerleyen zamanlarda geniş kitlelerce tanınacaktı. Aşık Veysel sazıyla ve türküleri ile tanındığı kadar sinemada da boy gösterdi. 

Aşık Veysel'in Rol Aldığı Filmlerin Listesi

Aşık Veysel'in sinemada da olduğundan söz etmiştik. O filmlerin listesi ise şu şekilde sıralanıyor;
- Karanlık Dünya 
- Aşık 
Şunu belirtmek gerekir ki ünlü halk ozanı Aşık Veysel Aşık filminde kendisi olmasa da kendisini anmak için yapılmıştır. Bu listelenen filmlerden Karanlık dünya adlı film sansüre uğrayarak yasaklanmıştır. Yani Aşık Veysel hayranları ve ona büyük bir saygı duyan kişiler maalesef karanlık dünya isimli filmini internette izleme imkanları bulunamıyor. Film ülkemizde engellenmiş durumda.

Filmin ülkemizde yasak olmasının sebebi ise oldukça ilginçtir. Filmin engellenme sebebi Anadolu'da yer alan ekinler cılız ve kısa boylu gösterildiği için film yasaklanmıştır. Filmin yasaklanma sebebi tamamen budur. Bu sebepten dolayı bu karanlık dünya adlı Aşık Veysel’in de rol aldığı film internette izlenemez.

Firefox VPN İle Sansüre Uğramış Filmleri Kolayca İzleyebilirsiniz

Merak ettiğiniz ve izlemek istediğiniz bir film var fakat izleyemiyor musunuz? Bunun tek bir çaresi var o da Firefox VPN ücretsiz uygulamasını indirmek. Çünkü Firefox VPN oldukça güçlü bir VPN programıdır. İnternette yer almayan film ve dizileri Firefox VPN sayesinde gayet kolay bir şekilde izleme imkanı elde edebilirsiniz. Hangi ülkeden olursanız olun ülkenizde yasaklanmış bir site, film veya herhangi bir şey varsa Firefox VPN ile kolay bir şekilde erişim imkanı elde edebilirsiniz. 

Tüm Zamanların En Çok Kazanan 10 Türk Oyuncusu

Sinema sektörü oldukça büyük bir sektör. Ve bu sektörde her yıl milyarlarca para dönüyor. Bu kadar büyük bir sektörde ve her sene bu kadar büyük bir miktar paranın döndüğü bu sektörde bazı oyuncular var ki bu sektörün en çok kazanan isimleri. Bu sektörde bulunan kişiler zaten iyi paralara sahip oluyorlar fakat az sonra listeleyeceğimiz kişiler bu sektörde oldukça büyük para kazanmış kişilerden meydana geliyor. İşte tüm zamanların en çok kazanan 10 Türk oyuncu şu şekilde sıralanıyor; 

1. Burak Özçivit listenin ilk sırasında yer alıyor. Başarılı oyuncu 210 bin TL ye kadar kazanıyor.
2. Kenan İmirzalıoğlu. Kenan İmirzalıoğlu ise 200 bin TL'ye yakın para kazanıyor. 
3. Kıvanç Tatlıtuğ 180 bin TL.
4. Halit Ergenç 170 bin TL.
5. Engin Altan Düzyatan da 170 bin TL 
6. Özcan Deniz 165 bin TL.
7. Beren Saat 120 bin TL.
8. Serenay Sarıkaya 120 bin TL.
9. Tuğba Büyüküstün 110 bin TL.
10. Ve listesinin son sırasında 90 bin TL kazancı ile Meryem Uzerli yer alıyor. Başarılı oyuncu bir dönem ülkemizde oldukça başarılı işlere imza atmıştı.

Kazancı Etkileyen Hususlar

Liste bu şekilde. Tüm zamanların en çok para kazanan Türk oyuncuları bu şekilde sıralanıyor. Bu oyuncuların kazançları hayran ve izleyici kitlesine ve yer aldığı projenin elde ettiği reyting oranları bu kazançları en çok etkileyen hususlar. Ne kadar çok reytinge sahip olurlarsa kazanç o kadar fazla oluyor. Kişinin sahip olduğu hayran kitlesi de bu durumda etkili bir durum.

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen