Yabani 35. Bölüm Fragmanı

Yorum Yaz (0 Yorum)
Yabani 35. Bölüm Fragmanı özeti:

Yabani 35. Bölüm Fragmanı: Heyecan Sürükleniyor!

Efser ve Yağız cephesinde: Aşk dolu günlerin yerini acaba fırtınalı havalar mı alıyor? Fragmanda gördüklerimiz pek de iç açıcı değil. Acaba bu sefer aşklarının üstesinden gelebilecekler mi, yoksa yolları mı ayrılacak?

Hale'in entrikaları: Hale durur mu, hayır! Kötülük peşinde koşmaya devam ediyor. Hedefine ulaşmak için elinden geleni yapacak gibi görünüyor. Bakalım bu sefer planları tut tutacak mı, yoksa ters tepki mi alacak?

Süleyman zor durumda: Yas tutarken bir yandan da çocuklarına bakmak zorunda olan Süleyman için işler hiç kolay değil. Bu zorluğun üstesinden nasıl gelecek merak konusu.

Zehra arada kaldı: Efser ve Yağız arasında kalan Zehra ne yapacak bilemiyor. Her ikisine de yardım etmek isterken zor bir seçim yapmak zorunda kalacak. Acaba bu seçim onu kimden uzaklaştıracak?

Köy hayatı: Köyde her zamanki gibi yine curcunalar var. Bir yandan düğün şenlikleri, diğer yandan kavgalar derken ortalık bir hayli karışık. Bakalım bu bölümde neler olacak, neler yaşanacak merakla bekliyoruz.

Genel Değerlendirme: Yabani 35. bölüm fragmanı heyecan dolu anlarla dolu. Fragmanda gördüklerimizden sonra bu bölümde de aksiyon ve dram bol olacak gibi görünüyor. Karakterlerimizi neler bekliyor, neler yaşayacaklar merakla bekliyoruz.

 

Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı. Hemen