Hayat Sevince Güzel Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ali Düşenkalkar (Rüstem Özkan): 1961 Lefkoşa doğumlu başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezundur. Seni Çok Özledim, Ezo Gelin, Hanımın Çiftliği ve Dİla Hanım gibi dizilerde rol almıştır.

Ali Erkazan (Muhtar Soylu): 1952 Samsun doğumlu usta oyuncu Sıdıka, Zekeriya Saka ve En Son Babalar Duyar dizilerindeki oynadığı Baba rolüyle tanınmaktadır. 15 sene Ankara Sanat tiyatrosunda görev yapan Ali Erkazan Levent Kırca tiyatrosunda da çalışmıştır. Annem, Sevgili Dünürüm, Sıdıka, Aşk Meydan Savaşı, Aşk Tutulması, Benim Annem Bir Melek gibi dizilerde rol almıştır.



Lemi Filezof (Osman): 13 Ocak 1983 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Tatlı Hayat, Mihriban, Fırtınalı Aşk, Emret Komutanım, Dedemin Dolabı, Yerden Yüksek, Kalbim Ege'de Kaldı gibi dizilerde rol oynamıştır. Recep İvedik filminde Bellboy karakteriyle tanınmıştır.

Onur Özaydın (Ömer): 6 Temmuz 1985 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Babam Sınıfta Kaldı dizisinde Cokamo karakterini rol oynamıştır.

Sema Atalay (Şefika): 1962 Ankara doğumlu usta oyuncu 1.62 boyunda ve 72 kilodadır. Mahallenin Muhtarları, Küçük Adımlar, Gurbet Kuşları, Fikrimin İnce Gülü, Nizama Adanmış Ruhlar ve Kara Kutu dizilerinde rol almıştır.



Deniz Baytaş: 19 Ağustos 1965 Ankara doğumlu usta oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı 

Ayşen Serezel (Hatice): 1966 İstanbul doğumlu usta oyuncu 1.64 boyunda ve 59 kilodadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Hayat Bilgisi, Doktorlar, Pis Yedili, Arka Sokaklar, Umutsuz Ev Kadınları ve Kaçak dizilerinde rol almıştır.

Yeliz Akkaya (İlknur): 6 Aralık 1981 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim almıştır. Mankenlik yaptığı sene içerisinde 3 veya 4 defileye çıkmıştır. O dönem Cemil İpekçi ile birlikte çalışan Akkaya yediği azar yüzünden mankenliği bırakmıştır. Binbir Gece dizisinde Melek karakteriyle tanınmıştır. 

Neşem Akhan (Seher): 6 Mart 1984 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu balık burcu 1.65 boyunda ve 62 kilodadır. Akhan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Adını Feriha Koydum dizisinde Seher karakteriyle tanınmıştır.

Şennur Nogaylar (Hasine): 1957 İstanbul doğumlu usta oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde görev almıştır. Şimdi Onlar Düşünsün, Ali Ayşe'yi Seviyor, Omuz Omuza, Aşk ve Ceza, Binbir Gece dizilerinde rol almıştır. Korku Odaları ve Hokkabaz filminde boy göstermiştir.



BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.