Hayat Sevince Güzel Dizisi Oyuncu Kadrosu

Seda Telciler (Fatoş): 1986 İzmir doğumlu genç oyuncu İzmir Amerikan kolejinde liseyi tamamlamıştır. 9 Eylül Üniversitesi Konservatuarı Bale bölümünü tamamlamıştır. Sihirli Annem ve Muck dizilerinde rol almıştır. Not Defteri filminde rol bulmuştur.

Batuhan Aydar: 1989 Ankara doğumlu oyuncu 1.75 boyunda 70 kilodadır. Ötesiz İnsanlar dizisinde Teymen Deniz karakterini canlandırmıştır.



Ömür Özdemir (Selim): 1976 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu konservatuar sınavlarına giremedi bu yüzden işletme fakültesinde okudu. Okan Bayülgen'in ekibinde editör olarak yer almıştır. Twitter'da Ceri Levis lakabıyla fenomen olan oyuncu bir çok ünlü isimle tanışmıştır. Harem Harem ve Güzel Köylü dizilerinde rol almıştır.

Anıl Çelik (Bakkal Yaşar): 1 Ocak 1988 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu 1.76 boyunda, 67 kiloda, kahverengi gözlü ve yay burcudur. Arka Sokaklar, Seni Bana Yazmışlar, Al Yazmalım, Ölümsüz Kahramanlar, Selena dizilerinde rol almıştır. Genç oyuncu son olarak Çilek Kokusu dizisinde rol almış ve tanınmıştır.

Hasan Denizyaran 



Tolga Öztürk

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

0 Yorum Yapıldı
    Herhangi bir yorum bulunamadı.